Tilbake med brakseier etter to år uten seniorlag

Anne Ree scoret åtte mål for Meldal i sesongåpningen torsdag kveld. 

Sport

Den tidligere lokale håndballstorheten Meldal HK har de to siste sesongen vært uten seniorlag, men til denne sesongen har laget endelig klart å stable på bena et nytt seniorlag.

Meldal HK har de siste ti årene hadde gode tradisjoner på håndballbanen med blant annet seniorlag i 2. divisjon og ungdomslag som har hevdet seg i de nasjonale seriene.

Den første damekampen på to og et halvt år ble spilt i Meldalshallen i går kveld. Siste hjemmekamp var mot Skaun 2. april 2017, der Meldal berget plassen i 3. divisjon med tomålsseier (26-24).

Plassen i 3. divisjon ble deretter overtatt av Orkanger IF fordi Meldal HK ikke hadde spillere nok til å gå på en ny sesong. Nå er laget i gang igjen i 5. divisjon, og første kamp var altså torsdag kveld. Bra med publikum i hallen, og mange spente spillere på hjemmelaget som besto av en fin miks av erfarne og unge spillere.

Det nyoppstarta laget fikk en kjempestart på sesongen og feide Klæbu 2 av banen med 30–11.

Kampfakta:

Håndball

5. divisjon kvinner

Meldalshallen 17. oktober.

Meldal-Klævu 2 30–11 (16–6)

Spillere/målscorere Meldal HK: Sarah Eliassen Stølen, Linda Anderson Stenvik, Guro Mogset 6, Anne Kvam 6, Anne Ree 8, Edel Bruholt, Tonje Sørløkk Hilstad 1, Sigrid Loe 1, Marthe Hansen Tallerås, Gunhild Løkken 4, Line Hoel Fossmo 4, Malin Steigedal Husby, Marit Bjørkøy, Maria Holstad.

Dommere: Vigdis M. Fillingsnes, Janne Thoresen.