Sandefjord lader opp i Knyken

Sandefjords damelag møter KIL/Hemne lørdag 

Sport

KIL/Hemnes kvalikmotstander, Sandefjord, har valgt Knyken som overnattingssted før den viktige kampen på lørdag.

Sandefjord er trent av den tidligere landslagsspilleren Melissa Wiik og den tidligere eliteserieprofilen Peter Kovacs.

I tillegg er orkdalingen Karin Larsen lagleder og da var det ikke tvil om overnattingssted.

– Magne Fossbakk (Daglig leder) var overrasket over at vi valgte Knyken, men vi har jo alt vi trenger av fasiliteter. Laget kommer til å legge seg i kjelleren på Knykstuggu og der er det jo nok overnattingsplasser og det er mulig å lage seg en frokost. I tillegg har vi alt vi trenger til å ha møter og lignende, så det var ikke noe tvil, sier Larsen.

Sandefjord har levert en solid sesong i 2. divisjon avdeling 2, som visstnok skal være en meget tøff avdeling. Laget vant 17 av sine 22 kamper og holdt andrelagene til blant annet Lillestrøm, Røa og Kolbotn bak seg på tabellen.