Tilbake for fullt etter svangerskap

Bøttet inn mål og sikret poeng mot topplag

Raja Toumi har nylig kommet tilbake fra svangerskap og søndag viste hun høy klasse da Orkanger berget poeng i kamp mot topplag.

Raja Toumi, OIF håndball  Foto: John Storholt

Sport

Orkanger har hatt en rufsete start på årets sesong i 2. divisjon. Prestasjonene har variert en del, noe som kan skyldes at laget har vært uten en ren venstreback første del av sesongen. Søndag var imidlertid venstreback og spillende trener Raja Toumi for alvor tilbake etter svangerskapspermisjon. I bortekampen mot topplaget Utleira var den tidligere toppspilleren rett og slett mesterlig.

Scoret elleve

Toumi har bidratt for laget mest defensivt de siste kampene. Hun har scoret på en del straffekast, men søndag var hun toneangivende i alle spillets faser for Orkanger. Hele 11 ganger satte den tidligere tunisiske landslagsspilleren ballen i mål bak Utleira-keeperen, noe som til slutt sikret poeng borte mot den nåværende serielederen i avdelingen.

Raja Toumi, OIF håndball  Foto: John Storholt

God mot tøff motstand

Tidligere har Orkanger tatt poeng borte mot Byåsen bredde, som også er helt i toppen av avdelingen. Det er i kamper mot lagene nedover på tabellen at det ikke har blitt tatt nok poeng.

Det gjør at Orkanger ligger på en 9. plass av 12 lag etter at ni kamper er spilt.

Torsdag er det hjemmekamp mot Levanger som ligger på tredjeplass, før det blir ny hjemmekamp mot Charlottenlund 2 før juleferien starter.

Kampfakta

Håndball

2. divisjon avdeling 4

Utleira AB 1. desember

Utleira-Orkanger 25-25 (16-14)

Laget: Frida Elise Rørseth Fandin, Raja Toumi (11), Marie Gjerstad (2), Kirsti Tøndel, Kine Landrø (1), Oda Sterten (6), Silje Solem, Iselin Viggen Røli (1), Nora Eivor Bolland Byberg, Sigrid Ysland (3), Emilie Berg Bjerkan, Marthe Rønning, Hedda Kojan Sæther, Mina Løseth (1)

Utvisninger: Utleira: 2x2 min Orkanger: 0x2 min

Dommere: Runar Børge Nilsen og Andre Lindgjerdet