Lokale trenere raser: - Nå kan du dra på fest og sitte i et stappfullt fly, men fotball er ikke lov

Flere lokale fotballtrenere reagerer sterkt på at regjeringen ikke åpnet for kontakttreninger i alle divisjoner.

Magne Kirkholt har ingen forståelse for at regjeringen forstår ikke har åpnet for vanlig trening for spillere over 20 år. Han er selv trener for Orklas juniorlag, men mener smittevernreglene begynner å bli en parodi.   Foto: Ola Marius Rise

Man skal jo helst følge rådene, men det er jo vanskelig når det er så dumt

Ole Johan Helland (Buvik-trener)
Sport

Fredag i forrige uke orienterte regjeringen om nye lettelser av koronatiltakene. Der ble det blant annet åpnet for at privat personer kan leie offentlig sted å arrangere fest for inntil 200 personer og flyene kan fylles opp på vanlig måte igjen. Det som imidlertid fortsatt ikke er greit, er at fotballspillere over 20 år kan være i kontakt med hverandre på trening. Det får flere lokale trenere til å reagere.