Inge Melby i hundre:

Fra Grosbois til Orkdal tråvpark

I fjor var han nær ved å slutte. Mandag rundet Inge Melby hundre seirer med en annen jubilant, The Last Ticket. Endelig kan travtreneren smile igjen.
Sport

- Ja, fjoråret ble veldig tungt. Stallhestene presterte ikke. Jacko Line, som hadde en utrolig flott sesong i 2019, slet med helseproblemer, og klarte dermed ikke å leve opp til forventningene. Og i dette yrket lever man av resultater. Uten dem, kommer det færre hester inn på stallen, og de beste hestene blir forbeholdt kusker som leverer resultater. Både livet som travtrener og kusk er ferskvare. Leverer du resultater, blir pågangen stor og man får kjøre gode hester, mens det motsatte er tilfellet når det går dårlig. Man havner liksom i en dal som det er vanskelig å komme opp fra. I fjor høst var jeg faktisk nær ved å kutte ut som travtrener og finne på noe annet. Dette har jo ei økonomisk side også, forteller travtrener og kusk med base på Orkdal tråvpark, Inge Melby.