Avlyser Toppidrettsveka i Trondheim - flytter finalen til Knyken: - Vi har jobbet i det skjulte

Trondheim kommune og arrangøren av Toppidrettsveka har kommet frem til at det ikke er forsvarlig å arrangere i Trondheim sentrum. Nå er det klart at finalen i Toppidrettsveka flyttes til Orkland og Knyken.

Torsdag morgen var Toppidrettsveka-grunder, Harald Fladseth, innom Knyken for å overbringe nyheten om at de ønsker å flytte finalen fra Trondheim til Knyken i august.   Foto: Ola Marius Rise

Sport

- Etter å ha vært i dialog med Trondheim kommune kom vi etter hvert frem til at det ikke er forsvarlig å arrangere det i Trondheim sentrum. I fjor flyttet vi det til Granåsen, men det anlegget er under utbygging, så dermed måtte vi flytte hele arrangementet. Dermed har vi bestemte vi oss for Knyken. Vi har jobbet i det skjulte, så Orkdal IL fikk ikke beskjed før i dag (torsdag), forteller Harald Fladseth som er daglig leder i Norway Events, arrangørselskapet i Toppidrettsveka.