Bud fra Fulham eller ikke?

Ifølge Sky Sports er det Fulham som skal være den engelske klubben som har lagt inn bud på Vegard Forren, men Romsdals Budstikke som følger Molde tettest hevder det er annen utenlandsk storklubb.

Vegard Forren er på vei bort fra Molde. Han skal være på vei til en utenlandsk klubb. 

Sport

Gjennom store deler av torsdagen har det gått forskjellige rykter om hvor 24-åringen kommer til å havne. Nå skal en av Sky Sports kilder ha avslørt at det er Fulham som står bak budet. Om den overgangen skulle gå i gjennom så vil hemnværingen bli lagkompis med John Arne Riise og Brede Hangeland.

Sent torsdag kveld hevdet Romsdals Budstikke imidlertid at Molde har akseptert et bud fra en annen storklubb og at det nå er opp til 24-åringen om han vil gå i forhandlinger med klubben eller ikke.

Meldte forfall

Tirsdag meldte Molde-stopperen forfall A-landslagetssamling i Sør-Afrika. Grunnen er at Forren er veldig nære ved å skrive under for en ny klubb. Dette innrømmer også Ole Gunnar Solskjær ovenfor Romsdals Budstikke.

– Ja, Vegard reiser ikke på landslagets samling fordi vi er i avsluttende samtaler med en klubb. Muligheten er til stede for at Vegard må reise på medisinsk sjekk og forhandling av kontrakt. Siden landslaget reiser allerede torsdag morgen, kom dette hasteforfallet nå. Drillo var veldig forståelsesfull, forteller han.

Flere klubber

En rekke storklubberklubber har luktet på den talentfulle midtstopperen. Både Everton og Manchester United har luktet på han, men også Newcastle, Tottenham, QPR, Southampton og Reading skal ha fulgt hemnværingen tett.