Som en del av rekrutteringsarbeidet til Rindal IL Ski, har klubben nå gått til innkjøp av skiutstyr for utlån til barn i alderen seks til ti år.

Nå har utstyret kommet, og ligger klart til å bli tatt i bruk til klubbens førstkommende skitrening, som er tirsdag 31. januar.

- Vi ønsker samtidig å slå et slag for at man med enkle grep kan bedre forutsetningene for å oppnå mestringsfølelse på ski, og at det går an å gjøre det både enkelt og billig, skriver leder i Rindal IL ski, Pål Sande, i en pressemelding.

Rindal Il Ski har et bredt aktivitetstilbud, og arrangerer blant annet skileik og poengrenn for alle barn i alderen 3-12 år, hver torsdag igjennom vinteren, og skitrening, med organisert lek og øvelser, hver tirsdag.

- Vi har bra oppmøte både på tirsdager og torsdager. De aller fleste barna har smørefrie ski. Disse fungerer bra til å lære seg de mest grunnleggende skiferdighetene, men glir ikke så bra, og fungerer dermed ikke så bra når de skal lære seg skøyting, eller klassisk teknikk. Vi ønsker derfor å tilby utstyr til utlån, slik at man kan få prøvd utstyret før man eventuelt kjøper det selv. Barna vil også kunne låne med seg skiutstyret hjem, skriver Sande.