HAMOS Forvaltning IKS

Det skal være lett å gjøre det rett

- Det er verken vanskelig eller arbeidskrevende. Det handler bare om å ha litt systematikk i kjøkkenbenken, sier Tormod Løkken, som anbefaler alle om å gjøre en innsats for miljøet.

Jankos Mekaniske Verksted i Snillfjord:

En bedriftshistorie det slår gnister av

For snart 25 år siden bestemte 19-åringene Jan Rune Berdal og Knut Ove Snildalsli i Snillfjord, at de ville skape noe på egen hånd. Derfor startet de like godt et eget firma. Nå omsetter Jankos mekaniske verksted for 23 millioner kroner, har 15 ansatte og vokser stadig.

Optimal Regnskap

Faglig nerd med omtanke for kunden

- Det er stor aktivitet hos Optimal Regnskap på Orkanger. Vi har mye å gjøre og derfor trenger vi flere dyktige folk på laget.

Sodvin

- Vil ha mangfold

- Vi ønsker oss flere yngre og engasjerte representanter, gjerne flere kvinner, som får mulighet til å bestemme over viktige saker som angår Hemne og Snillfjord. Alle som nominerer eller stemmer er med i trekningen av et halvt års forbruk av strøm.

Best i klassen?

Futt og fart

- Næh! Den var stilig. Ser nesten ut som en Porsche Macan bak. Kan jeg prøve først?

- Løype!

Det er en av disse vinterdagene der det knirker under skoa og pusten står som en liten røyksky ut av munnen. Slike dager vi husker fra vår barndom, da frosne tær kjentes som istapper i kalde beksømsko. Dager skapt for å dyrke vår nasjonalidrett. En dag for skirenn.

Har stort behov for flere på laget

- Oppdragsmengden øker og vi har snarlig behov for å ansette sivilarkitekt eller byggingeniør. Dessuten trenger vi en medarbeider som kan utvikle vår satsing på digital markedsføring.

Orkla Stålkonsult AS

Orkla Stålkonsult AS har stålkontroll i alle ledd av virksomheten!

Gjennom ti år har selskapet bygget stein på stein. I jubileumsåret er virksomheten en totalentreprenør i bedre form enn noen sinne. Nå har de behov for flere fagarbeidere på laget.

Orklareiser og avisa Sør-Trøndelag

Elvebåtcruise i vakre Rhônedalen

Har du en drøm om å reise langsomt gjennom noen av de vakreste landskapene i Europa? Oppleve små pittoreske småbyer spredd som løvetann på kartet? Beundre ruiner fra det romerske imperiet, og nyte gourmetmat og kvalitetsvin fra det franske kjøkken?

Orkla Sparebank

- Vi føler at hun kjenner oss

Hva gjør to unge orkdalinger som har vært sammen siden ungdomstida, oppholdt seg utabygds for å ta utdanning, giftet seg og fått seg jobb?

Rømmetunet | Salvesen & Thams

Rømmetunet blir drømmetunet

Mange ønsker seg en topp moderne leilighet i et idyllisk og grønt nabolag. Den drømmen kan du realisere på Rømmetunet – den nye bydelen som er under etablering på Orkanger.

Orkdal Trafikkskole og Hoston AS

Samarbeider for å unngå ulykker

- Jeg glemmer aldri det synet. Det var bare flaks at det gikk bra. Gaute Berg himler med øynene.

- Det beste er jo at lesing på nett er inkludert i abonnementsprisen

- Gjør som Marie

- Jeg leser lokalnyhetene i Sør-Trøndelag, ja. Helst papirutgaven, men etter hvert har det blitt mer og mer på nett.

ST Media | avisa ST

- Det ga oss en unik mulighet

Du har sikkert lagt merke til det flere ganger. Artikler på avisenes nettsider og papirutgaver som er merket med annonsørinnhold.

Møller Bil Orkdal

Ditt beste sommerminne 2018?

Dum Dum Boys har satt varige spor i hjernebarken hos tre generasjoner nordmenn. I juli vil de gi mange flashback fra ungdomstida – i Idrettsparken på Orkanger.

Møller Bil Orkdal

- Jeg sykler lengre enn jeg kjører bil

Ute er det snøslaps og lite som minner om sykkelsesong. I kjelleren hjemme hos familien Oddli i Råbygda ser det imidlertid ut som de har startet sykkelutsalg.

Coop Marked Skaun

- Damebehovet har vi vokst fra oss

Praten går lett og latteren sitter løst i ”kaféen” på Coop Marked på Venn i Skaun en mandag formiddag i oktober. Fra butikken åpner klokka ni og et par timer utover formiddagen er rommet fylt av eldre karer som møtes over en kopp kaffe.

On arkitekter og ingeniører

- Rett og slett folkelige

- Rådgiverne hos On arkitekter og ingeniører er løsningsorienterte og lytter til dine innspill, sier prosjektleder Ingebrigt Røen fra entreprenørselskapet Consto, som er et landsdekkende konsern med 720 ansatte og årlig omsetning på 4 milliarder.