Annonse fra On arkitekter og ingeniører
Gå til

  Foto: Stine Aasløkk

- Rett og slett folkelige

- Rådgiverne hos On arkitekter og ingeniører er løsningsorienterte og lytter til dine innspill, sier prosjektleder Ingebrigt Røen fra entreprenørselskapet Consto, som er et landsdekkende konsern med 720 ansatte og årlig omsetning på 4 milliarder.

Han har hatt ansvaret for flere byggeprosjekter i Orkdalsregionen de siste årene, blant annet Coop Extra på Fannrem, to prosjekter for Hamos Forvaltning IKS og ved OTI-Sentret.

Oppdragsmengden øker og On Arkitekter og Ingeniører har snarlig behov for å ansette sivilarkitekt eller byggingeniør. Dessuten er det behov for en medarbeider som kan utvikle satsingen på digital markedsføring. Les mer om det her.

Samme språk

- Vi bruker også On arkitekter og ingeniører i prosjekter andre steder i regionen, sier Røen, som har jobbet med Orkanger-selskapet over tid, og sier de alltid kommer fram til gode løsninger sammen med dem.

Folkelighet er en egenskap som aldri går av moten, sier Ingebrigt Røen. 

- En av de viktigste egenskapene er at de rett og slett er folkelige. Det gjør jo alt så mye enklere. Vi snakker samme språk og det er aldri noen ovenfra og ned-holdning.

On arkitekter og ingeniører framstår som en svært profesjonell aktør.

Vi har mange prosjekter i store deler av Norge, og vi blir godt fornøyd når vi møter selskaper som klarer å kombinere folkelighet med engasjement og kreativitet. De er ikke så mange, men de som er der er gode, sier Ingebrigt Røen.

Les mer om On arkitekter og ingeniører her.


Lønnsom investering

Jan Erlend Andersen er en av flere som har bygget drømmeboligen på Joplassen.

- Vi brukte mye tid selv i starten for å finne fram til en optimal planløsning. Men uansett hvordan vi snudde og vendte på det, ble vi ikke fornøyd.

Han tok kontakt med On arkitekter og ingeniører, som raskt kom opp med et prisoverslag.


Andersens enebolig på Joplassen er blitt utformet etter en tett dialog mellom kunde og rådgiverne hos On arkitekter og ingeniører. 

 

- For å si det på en enkel måte var prisen de tok absolutt en lønnsom investering, sier Andersen, som legger til at både planløsningen og tomteutnyttelsen ble langt mer effektiv med profesjonell hjelp.

Arbeidsformen var også svært effektiv og i det siste av fire møter var også de ulike håndverksbedriftene med slik at alle var involvert og informert i det endelige forslaget.

- Det hele var en svært god prosess hvor vi startet et stykke fra hverandre, men hvor vi til slutt var svært enige om løsningen, sier Andersen som absolutt vil anbefale å bruke profesjonelle krefter når man skal bygge drømmeboligen.


Behov for folk

- Våre kunder er både offentlige og private utbyggere, og spennvidden på oppdragene er stor, alt fra garasjebygg, fritidsboliger, eneboliger og leilighetsbygg til butikker, industribygg og skoler, forteller daglig leder i On arkitekter og ingeniører, Bente Fjeldvær.

Meldal barne- og ungdomsskole sto ferdig i januar 2013 

 

Økende oppdragsmengde fører til at behovet for rekruttering ofte er et tema i bedriften, som representerer et tverrfaglig miljø med kompetanse innen alle deler av et byggeprosjekt.


Grøtte barnehage i Orkdal ligger i landlige omgivelser med skog og store grøntarealer rundt seg. 

 

- I dag er vi 12 ansatte, men vi er stadig på utkikk etter dyktige fagpersoner, sier Fjeldvær, som gjerne ønsker folk med lokal tilhørighet med på laget.


On arkitekter og ingeniører har fått gode tilbakemeldinger på sine arkitektoniske løsninger på Gartnerihagen. 

 

Flere tjenester

- Vi har for øvrig gått til anskaffelse av drone, og vår medarbeider Håkon Dollis har tatt sertifikat for å kunne utføre tjenesten, sier Fjeldvær, som påpeker at dette er et svært nyttig verktøy når de skal visualisere byggeprosjekter.


Fakta om On arkitekter og ingeniører

On arkitekter og ingeniører ble etablert i 1996.


Tjenester som leveres er:

PROSJEKTERING Arktitektur | Regulering | Interiør | Byggesøknad

PROSJEKTADMINISTRASJON Prosjektledelse | Prosjektgruppeledelse | Byggeledelse 

TAKSERING Tilstandsvurdering | Markedsvurderinger næringsbygg | Bistand ved overtakelse


Adresse: Orkdalsveien 82, 7300 Orkanger

Tlf: 72 48 40 20

post@on-as.no - www.on-as.no

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Avisa Sør-Trøndelags redaksjon, men av Avisa Sør-Trøndelags markedsavdeling.

Avisa Sør-Trøndelag er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på avisa-st.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.