Annonse fra Avisa Sør-Trøndelag
Gå til

Marie Svorkmo leser helst papiravisen, men har hatt stor glede av å lese pluss-saker etter at hun fikk logget seg på. Hun er en av avisas lesere som har benyttet seg godt av mulighetene abonnementet byr på. 

- Gjør som Marie

- Jeg leser lokalnyhetene i Sør-Trøndelag, ja. Helst papirutgaven, men etter hvert har det blitt mer og mer på nett.

Marie Svorkmo fra Fannrem har hatt iPad en god stund og er godt vant med å holde seg orientert på nett. Dessuten deltar hun på Orkdal seniornetts opplæringstilbud som gir eldre råd og tips for å takle den digitale hverdagen.

Hun forteller at hun ble gjort oppmerksom på muligheten for å lese avisas pluss-saker og dele avisas nettutgave med familiemedlemmer da Thomas Høeg fra avisa Sør-Trøndelag var invitert som foredragsholder på en av kursdagene.


Fikk god hjelp

- Samme dag tok jeg med meg iPaden med i ekspedisjonen hos avisa. Der fikk jeg hjelp av Kjersti Isdahl til å opprette SPiD-konto for å logge meg på. Hun viste meg også hvordan jeg skulle dele abonnementet med familiemedlemmer. Dette vil jeg absolutt anbefale flere å gjøre, sier Marie.

Alle abonnenter har pluss-tilgang. Trenger du hjelp til å logge på kan du kontakte avisa ST på 72 48 75 00, stikke innom eller sende mail til abonnement@avisa-st.no.


Bruk av data var ikke ukjent for Marie. I mange år var hun ansatt ved Orkdal sjukehus og vant til å jobbe med sykehusets programvare, men innrømmer at det var en overgang å skulle manøvrere seg fritt på internett da hun ble pensjonist.

Solbjørg Sølberg Heli, Thomas Høeg og Kjersti Isdahl hjelper deg gjerne å logge på. Alle abonnenter har full digital tilgang i abonnementet. Ta kontakt på 72 48 75 00, stikk innom ST-huset eller send mail til abonnement@avisa-st.no. 

 

Godt tilbud

- Jeg vil oppfordre flere eldre å melde seg på hos Orkdal seniornett for å bli trygg på de tekniske løsningene. Dette er et flott tilbud som gir god hjelp. Vi møtes på Orkdal Folkebibliotek annenhver onsdag. I tillegg til råd og tips får vi også medlemsblad i posten som gir mye god informasjon, sier Marie.


Garantert

Marie er en av over 2 000 ST-abonnenter som leser pluss-saker på nett. Hun innrømmer at hun savner å lese lokale nyheter når hun er på hytta på Hemnekjølen.

- Der oppe har jeg ikke nettilgang. Hadde jeg hatt det ville jeg garantert vært en ST-leser da også, sier hun.


Gratis

- Det beste er jo at lesing på nett er inkludert i abonnementsprisen, og at jeg tidlig får tilgang til pluss-sakene. Dessuten er det jo flott at jeg kan dele abonnementet mitt med familiemedlemmer.

- Datteren min, Anne, i Lensvik er med på abonnementet, og jeg skal spørre barnebarnet mitt som går på skole i Trondheim om ikke hun også vil lese lokalnyheter fra hjemtraktene – helt gratis.

Marie er en av avisas lesere som har benyttet seg godt av mulighetene abonnementet byr på. Så langt representerer hun imidlertid et mindretall blant avisas abonnenter.

Marie har blitt en ivrig avisleser på iPad. Hun har i tillegg tatt i bruk familiedelingen som er inkludert i abonnementet. 

 

Full valuta

- Omtrent 3 000 av våre abonnenter har ennå ikke benyttet muligheten til å logge seg på våre digitale løsninger, sier daglig leder Tommy Krangsås.

- Det kan det sikkert være flere grunner til, men vi ønsker jo at alle skal få full valuta for det de betaler for.

Du kan faktisk lese avisa Sør-Trøndelags papirutgave i elektronisk utgave allerede klokka 22.00 kvelden før, og du har selvsagt også tilgang til alle saker som er merket med pluss. I tillegg har du også tilgang til avisas digitale arkiv slik at du kan søke opp saker som er publisert tilbake i tid.


Ta kontakt

- For å få tilgang må du opprette en såkalt SPiD-konto, som er en felles påloggingsportal mange norske aviser benytter. Abonnerer du eksempelvis på VG, eller er bruker av Finn.no, er det samme brukernavn og passord som benyttes, sier Krangsås.

- Vanskelig?

- Nei da, men ring oss gjerne på 72 48 75 00, send en e-post til abonnement@avisa-st.no, eller stikk innom oss så hjelper vi deg i gang.

Adresser: Orkdalsveien 57 på Orkanger og Øragata 9 på Kyrksæterøra

P.S. Visste du at du kan dele abonnementet ditt med inntil 3 familiemedlemmer?

Slik ser innloggingssiden ut. Logg inn og du har tilgang til å lese innhold merket med +tegnet. 

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Avisa Sør-Trøndelags redaksjon, men av Avisa Sør-Trøndelags markedsavdeling.

Avisa Sør-Trøndelag er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på avisa-st.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.