Rømmetunet
Gå til

Store vindusflater bidrar til å skape et lyst, luftig og vennlig preg. 

Rømmetunet blir drømmetunet

Mange ønsker seg en topp moderne leilighet i et idyllisk og grønt nabolag. Den drømmen kan du realisere på Rømmetunet – den nye bydelen som er under etablering på Orkanger.

- Ja, dette er mer enn et spennende byggeprosjekt med nye leiligheter, sier prosjektleder Yngve Bakken, som avslører at utbyggeren med dette prosjektet vil strekke seg langt for å inkludere en del elementer som både ivaretar moderne miljøløsninger og trivsel for beboerne.

Les mer om prosjetet og meld interesse for Rømmetunet her.

Praktisk og krydret

I januar 2018 er det byggestart på Rømmetunet. Utbyggingen, som vil skje over flere år, bygges på visjonen om å utvikle en egen bydel, et eget lite samfunn i Orkanger sentrum. Selvsagt med alle ingrediensene den moderne og praktiske hverdagen krever, kombinert med et dryss av livets fineste krydder; spennende omgivelser og menneskelig samspill. Her er det bare to minutter å gå til Idrettsparken med alle sine aktivitetsmuligheter og turområdet Orklaparken.
 
Bomiljø uten sidestykke

I januar settes første byggetrinn i gang. Per Kirkaune, Jørgen Rostad og Yngve Bakken ser dette som starten på utviklingen av en ny bydel på Orkanger. 

 

Like mye som området skal ivaretas, skal menneskene trives. Derfor bygges Rømmetunet med unike muligheter for å skape samvær og tilhørighet.

- For å oppnå dette er blant annet et attraktivt uteområde høyt prioritert. En oase for å dyrke det grønne så vel som andre interesser. Her vil du finne et spekter av hobbyer og aktiviteter til både store og små, fra aktivitetspark til rolige områder velegnet for rekreasjon og avslapping, til parsellhagehage, sier Bakken.

 
Vennlig og innbydende

Selve utbyggingen av Rømmetunet vil foregå over en lang tidsperiode, og utbygger vil sørge for å forskjønne og legge til rette for aktiviteter på de delene av området som ikke er utbygd.

Pumptrack er populært for barn i alle aldre. Her fra torget i Åre. 

 

- Det er viktig for oss at området framstår lyst, vennlig og innbydende og ikke som en rotete byggeplass. Derfor har vi gått i dialog med naboer, velforeninger, sentrumsforening, idrettslag og Orkdal kommune for å få innspill til hva som er ønskelig i den sammenheng, sier Bakken. 


Marianne Danielsen, byråleder i Engasjert Byrå 

 

- De fleste utbyggere jeg kjenner til er kun opptatt av arealutnyttelse og kortsiktig gevinst. Bjørn Wiggen  og Salvesen & Thams er opptatt av langsiktighet og vet at merkevarebygging er en møysommelig prosess. Det handler blant annet om å skape gode relasjoner og å opptre ansvarlig og skikkelig. Den prosessen som nå er satt i gang på Rømmetunet er nok ganske så banebrytende i sitt slag.

Marianne Danielsen, byråleder i Engasjert Byrå


Les mer om planene for ishockey og pumptrack på Rømmetunet her.
 

Enkelt og innovativt

Det blir rikelig med grønne lunger og rom for aktivitet. 

 

Høy livskvalitet er kjernen i det Rømmetunet ønsker å fremme. Det innebærer også å inkludere teknologi som en viktig byggekloss.

- Vi legger til rette for topp moderne velferdsteknologi på alle områder hvor dette er mulig. Alt med ett mål: Å gjøre livet enklere, tryggere og mer behagelig for beboerne, lover prosjektlederen, som mener Rømmetunet blir mer enn et sted å bo

Opplevelser og treffsted

Langs Orkdalsveien, fra Graastens gate til Tverradkomsten, har Salvesen & Thams byggeplaner hvor man foreslår å inkludere kinosenter, bibliotek og areal for spisesteder.

- Vi ønsker å legge til rette for en storstue som kan bli et samlende treffsted i den nye Orkland kommune.

Rømmetunet vil derfor ikke bare bli et sted for å leve, men også gi muligheter for å oppleve.

- Å bo og oppholde seg på Rømmetunet skal oppfylle dine drømmer, ja kanskje overstige dine forventninger på en måte slik at det nettopp blir det det høres ut som – drømmetunet, sier Yngve Bakken.

Ønsker du mer informasjon om leilighetene? Du kan melde din interesse på nettsiden til Rømmetunet.

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Avisa Sør-Trøndelags redaksjon, men av Avisa Sør-Trøndelags markedsavdeling.

Avisa Sør-Trøndelag er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på avisa-st.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.