Orkla Stålkonsult AS
Gå til

Kjell Snoen kutter armeringsjern for flerbrukshuset til OIF. 

Orkla Stålkonsult AS har stålkontroll i alle ledd av virksomheten!

Gjennom ti år har selskapet bygget stein på stein. I jubileumsåret er virksomheten en totalentreprenør i bedre form enn noen sinne. Nå har de behov for flere fagarbeidere på laget.

- Siden starten i 2007 har vi utviklet og utvidet driften. I dag er vi en totalleverandør av byggetjenester. Vi finner alltid de beste løsningene, enten det dreier seg om store byggeprosjekter eller små detaljoppgaver, sier daglig leder Paul Inge Høiseth, som presiserer at ingen oppgave er for stor, og ingen er for liten.

Han mener nøkkelen til de gode løsningene går gjennom tett dialog og samarbeid med kundene.

Kontorstaben ved Orkla Stålkonsult AS. Fra venstre: Carina Isabell Næss-Andreassen, Helga Romundstad, Silje Brevik og Paul Inge Høiseth. 

 

Trenger flere

Bedriften er stadig på jakt etter å rekruttere dyktige medarbeidere, og benytter lærlingeordningen flittig.

- Nå er vi i imidlertid i en situasjon der vi har behov for flere faglærte forskalingssnekkere, tømrere og stålmontører, sier Høiseth, som ber interesserte om å ta snarlig kontakt.

Her finner du kontaktinformasjon.

Kvalitet og punktlighet

Historien om Orkla Stålkonsult AS er en solskinnshistorie - et industrieventyr fra Grønøra på Orkanger. Stål har vært et solid fundament siden starten, og selskapet har aldri hatt røde regnskapstall. Året 2016 ble det beste i selskapet noen sinne, med rekordomsetning på 51,5 millioner.

 

Det er også opparbeidet en god egenkapital som gir trygghet for fremtiden. Også her har det har vært stålkontroll hele veien. Mens mørke skyer har vært tegnet på den norske industrihimmelen, har de så visst ikke hengt over selskapets lokaler på Grønøra.

Siden oppstarten har bedriften hatt nok å gjøre, og aldri vært nødt til å permittere noen av sine ansatte. Det opprinnelige selskapsnavnet med tyngde av stål er i behold, selv om virksomheten er utvidet. Navnet står for kvalitet og punktlighet.

Orkla Stålkonsult sine tjenester finner du en oversikt over her.

Montering av sandwich veggelementer. 

 

Har ressursene på huset

Ledelsen i selskapet ser imidlertid ingen grunn til å lene seg til bake og hvile på laurbærene.

- 1. september anskaffet vi en ny kranbil med en rekkevidde på 28 meter. Stig Vaslag begynte hos oss og skal drifte bilen. Det gjør oss selvhjulpen med kraning av byggematerialer, samtidig som vi også kan tilby denne tjenesten til kunder, sier Høiseth.

Med byggingeniør Silje Brevik på plass, kan bedriften nå delta mer aktivt i prosjekteringsarbeidet. Med slike ressurser på huset, blir prosessene mer smidige. Ansattes skolering og erfaring gjør selskapet til en svært fleksibel bedrift, som alltid fokuserer på å levere beste kvalitet.

- Vi prøver å etterleve Nils Arne Eggen sin filosofi om at den viktigste jobben ligger foran oss, sier Paul Inge Høiseth.


Silje Brevik. 

 

Mange viktige oppdrag

Bedriften kan vise til mange viktige oppdrag for de største bedriftene på Orkanger. Både Shawcor, TechnipFMC, Elkem Thamshavn, Washington Mills, OTI-Senteret og Mardahl-selskapene, står på kundelista.

- Men vi utfører også små og store oppdrag for private aktører. Det kan være nybygg, støping av gulv og fundamenter, beslag og pipehatter, samt renovering, sier Høiseth.

Se en oversikt over Orkla Stålkonsult AS sine prosjekter her.

Miljøfyrtårnbedrift

HMS (helse, miljø og sikkerhet) er en viktig og naturlig del av arbeidsdagen ved Orkla Stålkonsult.

Selvfølgelig er arbeidstakernes sikkerhet viktigst. De har nullvisjon for skader og forebygger det med systematiske HMS-tiltak. Med kursing og sertifisering holder man seg oppdatert.

- Kvalitet er viktig for oss. Vi er sertifisert som miljøfyrtårnbedrift. Ved utbyggingen av OTI-Senteret oppnådde vi en grad på 94 prosent på riktig sortering av avfallet, et meget godt resultat som viser at våre ansatte tar dette på alvor, sier Høiseth.

Bjørn Olav Svorkland arbeider med en stålkonstruksjon. 

 

Fakta om Orkla Stålkonsult:

Selskapet har i dag ca. 20 ansatte, og tilbyr  totalentreprise i byggeprosjekter. Utfører tjenester innen mekanisk verksted, stålhaller og industribygg, blikkenslager, betongarbeide, kjerneboring, tømring og innredning av bygg, kraning, rådgivende ingeniør bygg.

Bedriften har sentral godkjenning på plasstøpte betongkonstruksjoner, montering av bærende metall- eller betongkonstruksjoner, tømrerarbeid og montering av trekonstruksjoner, montering av glasskonstruksjoner og fasadekledning, samt prosjektering.

Mer informasjon om Orkla Stålkonsult AS finner du her.

Utforming av butikklokaler på OTI. 

 

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Avisa Sør-Trøndelags redaksjon, men av Avisa Sør-Trøndelags markedsavdeling.

Avisa Sør-Trøndelag er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på avisa-st.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.