On Arkitekter og Ingeniører
Gå til

Marte Sveli har funnet drømmearbeidsplassen sin kun fem minutter hjemmefra. 

Har stort behov for flere på laget

- Oppdragsmengden øker og vi har snarlig behov for å ansette sivilarkitekt eller byggingeniør. Dessuten trenger vi en medarbeider som kan utvikle vår satsing på digital markedsføring.

Det sier daglig leder Bente Fjeldvær hos On arkitekter og ingeniører på Orkanger, som gjerne ønsker seg flere medarbeidere med lokal tilknytning.

Fulgte drømmen

- Jeg var utplassert her i arbeidsuka i åttende klasse. Allerede da bestemte jeg meg; her vil jeg jobbe.

Marte Sveli fra Orkanger sitter foran dataskjermen der et boligprosjekt på Joplassen vises. Hun er utdannet byggingeniør fra NTNU og startet i mars 2017 i drømmejobben sammen med de hyggelige kollegene hun ble kjent med under arbeidsuka for noen år siden.

- Da jeg startet på utdanningen hadde jeg hele tiden i bakhodet at jeg ønsket meg tilbake hit. Det var spennende å se hvordan de jobbet, og de var flinke til å gi meg innblikk i hvordan de løste oppgavene, sier hun, og kan ikke få fullrost sine reale arbeidskolleger nok.

Nå trenger Marte og hennes arbeidskamerater flere dyktige fagfolk for å håndtere den stadig økende oppdragsmengden.

Store muligheter

- Regionen er i vekst og vi kan tilby jobbmuligheter med spennende framtidsutsikter, sier Bente Fjeldvær. 

 

- I første omgang trenger vi sivilarkitekt eller byggingeniør. Gjerne noen som har litt praksis, men også nyutdannede er aktuelle for oss, sier daglig leder Bente Fjeldvær, som leder en bedrift bestående av tolv ansatte med variert bakgrunn og kompetanse.

- Hos oss får du nok ikke jobbe med de store nasjonale og internasjonale arkitektkonkurransene. Imidlertid er vi mange nok til å konkurrere om svært spennende og utfordrende prosjekter. Samtidig er vi så få at du får store muligheter til å påvirke både prosjektene og hvordan arbeidsdagen skal være, sier Bente, som kan love varierte og kreative oppgaver fra dag én for den rette personen.

Godt omdømme

- Vi er på jakt etter en dedikert medarbeider som kan passe inn i vårt team. Selvsagt er faglig dyktighet viktig for oss, men her handler det også om å ha glimt i øyet og sans for å kommunisere med både kolleger og kunder på en positiv måte

On arkitekter og ingeniører holder til sentralt på Orkanger og er kjent i markedet for å tilby svært gode tjenester til alle typer kunder. Prosjektleder i Consto, Ingebrigt Røen, sier det på følgende måte:

”Vi har mange prosjekter i store deler av Norge, og vi blir godt fornøyd når vi møter selskaper som klarer å kombinere folkelighet med engasjement og kreativitet. De ansatte i On arkitekter og ingeniører er ikke så mange, men de som er der er gode."

Ingebrigt Røen representerer et landsdekkende konsern med 720 ansatte. 

 

Du kan lese mer om On Arkitekter og Ingeniører sin folkelighet her.

Digital markedsføring

Oppdrag fra hele Midt-Norge står på lista for den ekspansive bedriften. Alt fra skole- og helsebyggprosjekter til leilighetsbygg, eneboliger, hytter og næringsbygg. De siste årene har oppdragsmengden økt betraktelig, noe som tilskrives både godt omdømme, men også et økt fokus på markedsføring.

Hyttemodell for kundetilpasning på nytt hyttefelt ved Granasjøen på Nerskogen i Rennebu. 

 

Selskapet har imidlertid behov for å videreutvikle markedsarbeidet, spesielt med tanke på å utnytte de digitale mulighetene som finnes.

- Derfor ønsker vi også å rekruttere en medarbeider med kompetanse innen prosjekt- og byggeledelse, som samtidig har kunnskap om mulighetene de digitale plattformene gir for å skape interesse for oss og våre tjenester, sier Bente, som gjerne ønsker kontakt med kandidater som ser muligheten til å bosette seg i regionen.

Optimisme

Det er nemlig vekst og optimisme som preger næringslivet i orkdalsregionen, og den eventyrlige utviklingen innenfor industrisatsingen på Orkanger medfører at dette bare vil forsterke seg. Nylig ble det kjent at Norsk kylling etablerer seg på Orkanger. I kjølvannet følger også Nutrimar. Fra før er det kjent at Isfjord Norway etablerer seg. I alt representerer dette investeringer på mellom 2-3 milliarder, og flere hundre arbeidsplasser.

Gunhild Reitan, Marte Sveli og Kristian Stålskjær Erlandsen ønsker seg flere gode kolleger med på laget. 

 

Karriere og familieliv

- Flere unge ser muligheter ved å flytte til Orkanger, hvor både jobbmuligheter og en rekke andre faktorer gjør det attraktivt å etablere seg, sier Bente, som sier at Marte Sveli er eksempel på unge mennesker som har vært hjemmefra, skaffet seg utdanning og erfaringer og som ser muligheter for å realisere både karriere og familieliv her.

Flere har gjort som Marte Sveli. Les om Eirin og Eirik som også har flyttet tilbake til Orkanger.

Ta kontakt

En kommune som kan tilby full barnehagedekning, og i tillegg prioriterer innflyttere ved opptak, er ikke dagligdags. Sånn er det i Orkdal kommune. Handelsnæringen er i sterk vekst, og fasiliteter innen idrett er det få andre kommuner som kan oppvise.

- I tillegg er avstanden til Trondheim knappe 40 minutter, på effektiv bomfri vei fra Klett til Orkanger, noe som gjør at innflyttere har et stort arbeidsmarked og kulturelt nedslagsfelt å boltre seg på, sier Bente, som legger til at det er svært hyppige bussavganger mellom Orkanger og trønderhovedstaden.

Hun har det travelt med å rekruttere sivilarkitekt/byggingeniør og ber interesserte ta kontakt snarest på telefon 908 50 057, eller på e-post bente@on-as.no.

Se stillingsannonse på Finn.no her.

- Vil du vite mer om oss og jobbene, er det bare å ta kontakt med meg, eller besøke vår hjemmeside www.on-as.no, sier Bente, som håper at hun etter juleferien har en lang liste med gode kandidater til å bli en del av den folkelige staben på Orkanger. 

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Avisa Sør-Trøndelags redaksjon, men av Avisa Sør-Trøndelags markedsavdeling.

Avisa Sør-Trøndelag er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på avisa-st.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.