Stemningen blir alltid god når folk møtes i stemningsfulle omgivelser.  Foto: Allsidig Design | Kajsa Selnes

Ønsker oss en kreativ kremmer

- Det er på tide at enda flere får mulighet til å ta del i alt vi har å tilby. Derfor er vi på jakt etter en ny ”luggum” medarbeider som kan ta seg av salg og markedsføring.

Brit Berg har akkurat ryddet unna etter middagsserveringen på staselige Orkla Gjestebolig på Løkken Verk. En trondheimsbedrift har lagt et to-dagers seminar i den gamle trebygningen fra 1916, og hygger seg med kaffen i en av de ærverdige innredede stuene.

Daglig leder Brit Berg stortrives på jobben.  Foto: Allsidig Design | Kajsa Selnes

 

Lokalene, som også benyttes flittig til feiringer og markering av livets festdager, skaper en helt spesiell og høytidelig ramme rundt et hvert arrangement.

- Mange har oppdaget oss og hva vi kan tilby, men nå ønsker vi å bli enda mer offensive i markedet. Derfor ønsker vi oss en utadvendt og kreativ medarbeider som skal gjøre oss mer kjent for enda flere, sier Brit, som er daglig leder i Sans AS.

Klikk her for å se fullstendig utlysningstekst på vår nettside.

Orkla Gjestebolig øverst, og Bergmannskroa under, er viktige landemerker på Løkken Verk.  Foto: Stine Aasløkk

Kontaktskapende

I tillegg til å drifte Gjesteboligen driver Sans også Bergmannskroa, som på mange måter er selve hjertet og samlingspunktet på det historiske gruvestedet 25 kilometer sør for Orkanger.

- Vi ønsker oss en kontaktskapende person med stort nettverk som liker å jobbe i gode team som vårt, sier Anne Mette Steffenrem, som er en av de ansatte i Sans.

Anne Mette Steffenrem.  Foto: Allsidig Design | Kajsa Selnes

Omdømme

Hun framhever det gode arbeidsmiljøet i bedriften, og at man alltid har gjestene i fokus som de viktigste kriteriene for at de har skaffet seg et godt omdømme. Det gjelder både maten som serveres i lokalene eller leveres som catering, men også  overnattingsmulighetene og den helt spesielle atmosfæren i gjesteboligen.

Brit og Anne Mette er enige om at deres nye kollega med fordel har bransjeerfaring og kremmerinstinkt, men at det aller viktigste er at personen er tillitsskapende og en som folk har lyst til å snakke med.

Et raskt overblikk for å se om alt er på plass.  Foto: Allsidig Design | Kajsa Selnes

Stoppested langs veien

Det gamle gruvesamfunnet på Løkken Verk har en lang og stolt historie med både Thamshavnbanen, Gammelgruva og Industrimuseum som synlige attraksjoner, og er absolutt verdt et besøk.

- Den som får jobben hos oss kan friste gjestene med fine og spennende opplevelser i kombinasjon med kurs og konferansene, framhever Brit, som også nevner at kroa er et yndet stoppested for bussturister og andre som ferdes gjennom det trønderske landskapet.

Du kan lese mer om opplevelsene på https://sans-as.no/aktiviteter/ eller på Orkla Industrimuseums nettsider https://oi.no/

Brit Berg trives svært godt med å servere gjestene.  Foto: Allsidig Design | Kajsa Selnes

Prisvinner

Bergmannskroa er kjent for den gode maten og har to ganger vært i toppskiktet når Ganefart, i regi av Den norske matfestivalen, har kåret landets beste spisesteder langs veien. I kåringen er det bruk av lokal mat og råvarer, og bevissthet omkring nettopp det, som teller.

- Vertskapet ved spisestedet må i tillegg kunne flette mat og sted inn i en historisk og kulturell sammenheng, sier Brit. Hun ser fram til å få med en skapende kraft på laget, som kan bidra til å løfte bedriften mot nye høyder.

- Den som har lyst på jobben må gjerne ringe meg på 938 39 306, så ser vi hva som skjer, hvisker Brit, mens foredragsholderen prøver å oppnå kontakt med kursdeltakerne som tydeligvis har fått opp stemningen etter kaffepausen.

Mmmmmmmm.   Foto: Allsidig Design | Kajsa Selnes

 

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Avisa Sør-Trøndelags redaksjon, men av Avisa Sør-Trøndelags markedsavdeling.

Avisa Sør-Trøndelag er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på avisa-st.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.