Onsdag 12. april får Agdenes kirke nok en gang besøk av landets kanskje mest eksotiske trønderrocker. Chand er kanskje først og fremst kjent som Norges første X-faktor vinner. Han har ligget på førsteplass på VG-lista med singelen «Diamanten», solgt til gull med plata «Kongeriket Norge», og spilt for 80 000 publikummere på Rådhusplassen i Oslo. Han har også fått kulturprisen i hjembyen Namsos.

Gjesteartist

Chand Torsvik, som er hans fulle navn, var også på plass med påskekonsert i Agdenes kirke i fjor, da alene med gitaren. I år velger han å løfte konserten noen hakk, og tar med seg profesjonelle krefter på både lyd og lys. Han forsterker den musikalske rekka med gitarist Bjørn Martin. Om ikke Chand skulle være verdt inngangsbilletten alene, har han til årets konsert også valgt å ta med seg en gjesteartist. Børge Rømma, ikke ukjent vokalist fra Too Far Gone, vil krydre konserten med innslag fra sitt repertoar.

Bidrar til kirken

Siden i fjor påske har Chand laget en del nye låter, samt gitt ut en EP. Under konserten blir det også en aldri så liten urpremiere på hans nye singel «Æ like dæ», som slippes 5. mai.

På selveste nyttårsaften ble Chand pappa til Leah Angelina, og i den forbindelse skrev han den vakre låten «Prinsessen» som han også vil fremføre på konserten.

Deler av inntektene fra konserten vil for øvrig Chand gi som støtte til Agdenes kirke.