Etter det fatale 6-0-tapet for Ranheim 2 på mandag kalte Ole K. Sagbakken inn til hastemøte like etter kampslutt. Tema for møte var ganske enkelt: «Slik kunne ikke KIL/Hemne fremstå».

Fredag kveld var det duket for ny kamp borte mot Tillerbyen som hadde startet sesongen like godt som KIL/Hemne etter fire serierunder.

KIL/Hemne fremsto på en helt annen måte enn mot Ranheim 2 fire dager tidligere og vant til slutt med solide 3-0.

– Det var en tullete viktig seier for oss. Det har helt klart noe å si for det mentale at vi taper 6-0 for Ranheim 2. Det at vi klarer å legge tapet fra mandagen bak oss og slå Tillerbyen er meget imponerende av guttene. Møte vi hadde mandag var spontant, men likevel et ganske konstruktivt møte hvor vi fikk nøstet opp i en del ting, sier Sagbakken.

Kunne blitt mer

KIL/Hemne tok ledelsen på kampens første sjanse ved Hallvard Løseth, men midtveis i omgangen fikk hjemmelaget straffe. Den ble imidlertid satt i tverrligger og gjestene fra Hemne kunne gå til pause med 1-0.

I andre omgang skaper KIL/Hemne flere store sjanser og etter et kvarter utnyttet Brynjar Snekvik en keepertabbe og satte inn 2-0. Ti minutter senere sørget Martin Fjeldvær for 3-0 og det ble også sluttresultatet.

– Det er en veldig solid kamp av oss. Seieren er fortjent. Vi har to stolpeskudd og flere andre sjanser i tillegg til målene. Samtidig slipper vi Tillerbyen til få sjanser og det viser at vi har funnet tilbake til det gode defensive spillet som vi viste før vi møtte Ranheim 2, sier Sagbakken.