Hele 353 tilskuere møtte opp for å få med seg cupkampen mellom KIL/Hemne og eliteserielaget Trondheims-Ørn onsdag kveld. Vertene håpte å nå nærmere 400 tilskuere for å slå publikumsrekorden på en kvinnekamp i Norge i år. Den var på 395 før dagens cupkamp.

Hjemmelaget hadde nok ikke store ambisjoner om avansement og det var som ventet klasseforskjell på lagene. Men KIL Hemne hadde gode perioder innimellom og kom til overraskende mange målsjanser.

Avgjort i 1. omgang

Kampen ble allerede avgjort i første omgang etter at Trondheims-Ørn ledet 5-1, men i andre omgang gikk det bedre etter at KIL/Hemne gikk fra 4-5-1 til 4-4-2.

Det endte til slutt med et 8-2-tap.

Maren Volden Snekvik og Amalie Hoftun Bjerksæter scoret målene til KIL/Hemne, mens Lisa Maria Karlsen Utland noterte seg for hele syv scoringer for gjestene.