Sesongen har ikke gått helt som planlagt for hemnværingen Henrik Wahl. Han kjørte et løp på våren før han ble skadet i ryggen. Dermed gikk mesteparten av sommeren med på å bli skadefri.

– Etter skaden ble det lite kjøring både i løp og på trening. Nordisk mesterskap var dermed det første løpet jeg deltok i denne sommeren, forteller motocrossutøveren.

God kjøring

Til tross for lite kjøring og konkurranser leverte Henrik meget solid kjøring i helgas Nordiske mesterskap som også var første del av NM-runden. I det første heatet i finalen fikk han en dårlig start, men kjørte seg opp igjen og ble nummer seks. I det andre heatet gikk det langt bedre fra start og Henrik kjørte til slutt inn til en solid 2. plass og ble nummer tre sammenlagt.

– Jeg lå en stund som nummer tre, men kjørte meg etter hvert opp til 2. plass og var i en periode bare ett sekund bak han som ledet, men jeg ble sliten på de siste rundene og klarte ikke å ta han igjen. Men jeg er godt fornøyd med 2. plassen. Dette var en av mine beste konkurranser noensinne, forteller han.

Vil vinne NM-tittel

Wahl er også nummer tre i NM som avsluttes i Stavanger i september.

– Målet er å vinne NM, så jeg går selvsagt for seier i Stavanger. Det er bare å satse videre i høstsesongen og bli med på så mange løp som mulig, sier Wahl som ble nummer to i NM sammenlagt i fjor.