Damelaget vant som kjent sin avdeling i 2. divisjon etter utklassingssifre i siste kamp hjemme mot Hødd.

Nå er endelig motstanderne til KIL/Hemnes damelag klar. De seks avdelingsvinnerne i 2. divisjon blir satt opp i to grupper med tre lag i hver gruppe.

Møter Gimletroll

Det har lenge vært klart at KIL/Hemne skal møte Mjølner fra Larvik, men nylig ble det også klart at Gimletroll fra Kristiansand blir det tredje laget som utgjør gruppen. Vinneren av gruppen rykker opp til 1. divisjon.

Lagene spiller en hjemme- og en bortekamp hver. Hvem som møtes når og hvor, avgjøres ved trekking onsdag 19.oktober. Første kamp skal etter planen spilles onsdag 26.oktober.

Minst erfaring

KIL/Hemne er ikke overraskende det laget med minst erfaring i gruppen. Gimletroll spilte kvalifisering også i fjor, og tapte da avgjørende kamp mot Fløya (0-1). Fløya har forøvrig gjort det bra i årets 1.divisjon (3.plass).

Gimletroll har derfor en liten fordel med erfaring fra kvalifisering til 1.divisjon. FK Mjølner har vært i toppen av sin 2. divisjonsavdeling de to siste sesongene. De har en del spillere som tidligere spilte i naboklubben Hardhaus, som spilte kvalik om opprykk til 1.divisjon for to sesonger siden. De har også ett par spillere som spiller på et av Norges jentelandslag.

PS! KIL/Hemne var også ett av lagene som hadde minst erfaring i 2. divisjon da de rykket opp i fjor, det hindret ikke laget å stikke av med avdelingsseieren.