4. divisjon avdeling 2 har utviklet seg til å bli et opprykksdrama uten like med en rekke lag som kjemper om de fire øverste plassene på tabellen. Søndag tok Meldal en utrolig viktig seier mot tabellnabo Frøya på Heggøya kunstgress. Noe som førte til at Frøya falt av i kampen i toppen.

Solid 1. omgang

Meldal åpnet kampen klart best på Heggøya og leverte en solid 1. omgang. Halvveis i omgangen sendte Svein Joar Røvik hjemmelaget i føringen og etter en drøy halvtime doblet Eirik Skjevdal til 2-0. Meldal hadde flere muligheter til øke ledelsen, men det ble med 2-0 til pause.

Spenning

I andre omgang var det et bedre Frøya som kom på banen og ga Meldal mer kamp. Etter 70 minutter kom reduseringen som gav fornyet spenning. Fem minutter før full tid økte Skjevdal til 3-1 med sin andre scoring for dagen, men Frøya svarte like etterpå slik at det ble noen spennende sluttminutter. Meldal halte til slutt i land seieren og er godt med i kampen om å holde seg i 4. divisjon når det gjenstår.

Fire kamper igjen

Nå gjenstår det fire kamper for Meldals del. Først er det bortekamp som Rørvik som også har en mulighet å henge seg på i toppen med seier. Så venter hjemmekamp mot topplaget Kvik, før det blir bortekamp mot Trønder-Lyn og hjemmekamp mot Gimse som befinner seg nederst på tabellen.