I helga var det Trondheimsmedleyen som gikk av stabelen. Dette er et stevne som går over to dager. På lørdag hadde rekruttene et eget stevne som heter Lilleputten.

Orkanger stilte med fire rekrutter som svømte 25 meter rygg, 25 meter bryst og 50 meter fri. Rekruttene som deltok var Timian Dyndal, Una Johannesen, Sander Løvås og Elise Meland.

Rekruttene stilte også på stafetten 4x50 meter fri. Alderen på rekruttene som var med er fra 8-10 år, meget bra innsats av disse unge svømmerne fra Orkanger.

22 rekorder

På Trondheimsmedleyen deltok det 153 svømmere til sammen, 84 jenter og 69 gutter, fordelt på klubber fra Brattvåg på Sunnmøre til Namsos i Nord-Trøndelag.

Orkanger stilte med syv juniorer denne gangen. Juniorene fortsetter og fosse frem i vannet. På de 40 startene de hadde, ble det satt 22 personlige rekorder fordelt på de syv svømmerne fra OIF.

Einar Skoglund knuste sin pers med hele 36 sekunder på 400 meter individuell medley og Kristin Prestmo Jensen på samme distanse perset med 13 sekunder.

På 400 meter individuell medley svømmes det 100 meter i butterfly, rygg, bryst og crawl. Dette er en meget krevende øvelse, som får frem syre i hele kroppen.

13 førsteplasser

OIF-svømmerne tok med seg hele 13 førsteplasser, 9 andreplasser og 5 tredjeplasser. Det ble altså til sammen 27 pallplasser på førti starter og det må sies å være meget av OIFs svømmerne.

Jenny Valstrand tok fire 1. plasser og tre 2. plasser på sine syv starter, og Simen Løvås som tok seks 1. plasser og en 2. plass på sine syv starter.

Imponerende av begge to som er 2003- modeller.

Einar ble nummer syv og Simen nummer elleve i kampen om bestemanspremien, i kamp mot 67 andre gutter.

Nå blir det fjorten dager med trening, før turen går til Kristiansund 16.-18. oktober.