Torsdag kveld møtte Orkanger Nidelv på bortebane. Orkanger tok tidlig ledelsen ved Joachim Elshaug, men Nidelv utliknet like før pause.

I andre omgang tok Orkanger ledelsen tidlig igjen ved Per Olav Jensen og like etterpå fikk Joachim Elshaug en noe spesiell utvisning.

Ga dommer telefonnummeret

Fem minutter ut i andre omgang fikk Elshaug gult kort for å ha prøvd å blokkere et utspill fra keeper. Da dommeren ba om å få nummeret hans, ramset han like gjerne opp telefonnummeret sitt til dommeren. Den spøken tålte ikke dommeren og ga Elshaug sitt andre gule kort.

– Han synes ikke det var så artig, forteller Elshaug.

– Var det verdt det?

– Jeg vet ikke helt. Jeg er ganske fornøyd med svaret mitt, men det er kjipt å måtte stå over neste kamp da, svarer spissen og ler.

Scorer jevnt og trutt

Elshaug kom fra Byåsen like etter sesongen hadde startet i 5. divisjon og har notert seg for fem scoringer på tre kamper så langt.

– Jeg har fått en grei start på sesongen, men jeg kunne nok også ha scoret flere mål så langt, sier Elshaug om egen sesongstart.

Til tross for utvisningen klarte OIF seg greit og vant til slutt 4-1 etter scoringer av Simon Eid Bjørset og Eskil Sivertsen.