Silje Lunde Olsen ble søndagens store helt for Orkanger. 17-åringen var en konstant offensiv trussel og scoret hele fem mål i søndagens hjemmekamp mot Vestbyen. Med sin ekstreme hurtighet og styrke viste 17-åringen at det kan bli svært utrivelig å spille høyreback mot dette Orkanger-laget denne sesongen.

Svak start

Etter en litt svak første omgang hvor Orkanger scoret to mål helt på tampen, våknet Orkanger anført av Silje Lunde Olsen, ordentlig etter pause og kjørte fullstendig over bortelaget. Lunde Olsen noterte seg for en scoring i første omgang etter 44. minutter, men i andre omgang satte hun baller i mål på løpende band. Fire scoringer i løpet av den første halvdelen av andre omgang gjorde han faktisk scoret fem mål på bare 24 minutter.

Fjorårets toppscorer Lina Marie Åsløkk fastsatte sluttresultatet til 7-0 like før slutt.

Alt i alt en solid seier for Orkanger, som møter Sokna borte allerede på tirsdag.