Orkla kunne med seier sikre plassen i 3. divisjon, men en scoring fire minutter på overtid sørget for at Orkla måtte dele poengene med Tillerbyen.

Det ble en rolig åpning på kampen på Tobb Arena lørdag ettermiddag, men halvveis ut i første omgang sendte Håkon Sanden Orkla i føringen.

Like etter dobler Emil Lynum Orklas ledelse, men ti minutter før pause kommer reduseringen fra Tillerbyen. Da hadde Orkla holdt nullen i 430 minutter på sine siste kamper i 3. divisjon.

Sen scoring

Det ble en jevn andre omgang, men mot slutten presset Tillerbyen voldsomt på for en utlikning og fikk betalt. Fire minutter på overtid får en Tillerbyen-spiller sette ballen i mål fra 16 meter. Dermed ender det med poengdeling.

Til tross for den sene scoring skal det mye til for at Orkla ikke spiller 3. divisjon neste år.

Orkla har fire poeng ned til Verdal på 4. plass og fem poeng til KIL/Hemne på 5. plass. Verdal og KIL/Hemne møtes i neste serierunde, hvor ett eller begge lagene vil avgi poeng.

Så er det Stjørdals-Blink 2 som fortsatt har en hengekamp og må vinne alle sine kamper, mens Orkla må tape sine to siste kamper. I tillegg må Stjørdals-Blinks førstelag holde seg i 2. divisjon og det ser mørkt ut.

Med andre ord skal det en nokså stor sensasjon til om Orkla ikke spiller 3. divisjon neste år.