Vi snakker kvartfinale i kretsmesterskap i 6. divisjon, men likevel ble det en underholdende og spennende kamp mellom Orkanger 2 og Kvik 2 i Idrettsparken tirsdag kveld.

Perle fra 30 meter

Orkanger fikk ingen god start og fikk straffe imot etter drøye ti minutter og dermed tok gjestene ledelsen. Men så var det duket for en kandidat til årets mål i Idrettsparken. Odd Ivar Sletvold er kjent for å ha lagret et kanonskudd i fotballskoene per sesong og denne gangen måtte han vente helt til 18. oktober før det løsnet. 40-åringen hamret til fra 30 meter og ballet suste i krysset to minutter før pause.

Avgjort på straffer

Litt ut i andre omgang satte Espen Berg inn 2-1 til Orkanger 2 og det så lenge ut til at han kunne bli matchvinner, men syv minutter før slutt kom utlikningen og dermed var det klart for ekstraomganger.

Ekstraomgangene endte målløst og det hele måtte avgjøres på straffekonkurranse.

Både Orkanger og Kvik scoret på sine fire første straffer, men på den femte scoret Orkanger, mens Kvik bommet. Dermed er Orkanger 2 klar for semifinalen i kretsmesterskapet.

PS! Orkanger 2 har mulighet til å rykke opp fra 6. divisjon hvis de vinner kretsmesterskapet og en playoff mot et 5. divisjonslag. Men de er også avhengig av at Orkangers førstelag rykker opp til 4. divisjon først.