Mandag kveld sikret andrelag til Orkla opprykk til 4. divisjon. Laget har vært helt suverene i år og trengte bare ett poeng på de fire siste kampene for å rykke opp.

Rundspilt

Gårsdagens motstander var Svorkmo og de fikk kjørt seg fra første spark på ballen. Håkon Sanden åpnet ballet med to kjappe scoringer tidlig i kampen. Orkla fortsatte å kjøre over Svorkmo og til pause sto det hele 5-0.

I andre omgang scoret Orkla ytterligere to ganger før Joar Berg Vuttudal scoret et trøstemål for Svorkmo.

Godt oppmøte

Med 7-1-seier har Orkla vunnet 14 av sine totalt 15 kamper og har 98-13 i målforskjell. Liten tvil om at dette laget har godt av å ta turen en divisjon opp.

Ny opprykka Svorkmo må på sin side kjempe knallhardt de tre siste serierundene for å beholde plassen i avdelingen. Er på trygg plass nå, men det er bare ett poeng til nedrykk.

Godt oppmøte på Svorkmo gras mandag kveld. Rundt 100 tilskuere tok turen for å få med seg lokaloppgjøret. I Svorkmos startoppstilling hadde ti av spillerne tidligere spilt for Orkla.