Drøyt 100 elever fra 4. og 5. trinn ved Buvik skole var delaktig i årets Troika-forestilling som gikk av stabelen torsdag kveld i Skaunhallen.

Elevene har lagt ned en enorm innsats foran konsertforestillinga. Forberedelsene startet allerede i november og de siste ukene har vært hektiske.

– Hele denne uka har vi stort sett bodd i hallen. Det har blitt lagt ned mye arbeid og tid til dette, sier Linda Cecilie Halvorsen som instruerte elevene gjennom konsertforestillinga.

Som ved tidligere troikaforestillinger var Skaunhallen fylt til randen av foreldre, besteforeldre, onkler, tanter og barn.

«Soffan 2016»

Konsertforestillinga heter Soffan 2016 og tar publikum med på en reise i en vanlig hektisk hverdag i en hvilken som helst familie. Her har elevene selv fått være med å bestemme replikkene og treffer spikeren på hodet gang på gang gjennom hele forestillingen. De aller fleste småbarnsforeldre kjente seg nok godt igjen i fortellingen som foregikk på scenen, som viste hverdagslige situasjoner fra grytidlig morgen til sen kveld.

Forestillinga var krydret av flotte sangprestasjoner fra unge lovende elever, godt støttet av bandet fra kulturskolen og Buvik skolekorps.

Les mer om Troikaen og intervjuer med aktørene i lørdagens papirutgave.