At sesongen skulle bli tøff for Buvik var ikke uventet, men at den skulle bli så tøff som den har vært, hadde nok få ventet. Laget som spilte 2. divisjon for bare noen år siden har gått på stortap etter stortap hele sesongen. I helga kom sesongens største tap.

Åpent mål

Det ble en stusselig affære mot Charlottenlund. Allerede etter 27 minutter hadde hjemmelaget satt fem baller i mål. Til pause var stillingen 7-0. Charlottenlund hvilte ikke laurbærene i andre omgang heller og scoret ytterligere syv ganger. Dermed ble det hele 14-0 og sesongens største tap var et faktum.

Tredje gang tosifret

Dette var tredje gang Buvik slapp inn tosifret denne sesongen. Tidligere har KIL/Hemne vunnet 10-2, mens Kolstad vant 10-0. Hele åtte kamper har Buvik sluppet inn syv mål eller mer denne sesongen.

Avgjørende

Resultatet var svært dårlig nytt for KIL/Hemne som hadde 15 plussmål og tre poengs forsprang på Charlottenlund i kampen om den viktige 5. plassen i avdelingen. KIL/Hemne tapte sin kamp med ett mål og dermed var Charlottenlund forbi på tabellen med flere scorede mål bare i løpet av en serierunde.