Det ble litt av thriller da Buvik fikk besøk av Raufoss 2 søndag. Tidlig i første omgang så det mørkt ut da gjestene ledet 2-0 etter bare syv minutter.

Slik var: Buvik-Raufoss 2 5-4

Svarte umiddelbart

Men Buvik kom knalltøft tilbake. Tom Christian Framnes reduserte like etterpå til 1-2 og halvveis ut i første omgang sørget Pål Andre Riaunet for balanse i regnskapet. Ti minutter senere scoret Framnes sitt andre mål på et frispark som gikk rett i mål fra skrått hold. Raufoss kom imidlertid tilbake og sørget for 3-3 til pause i en ellevill første omgang.

Avgjorde

Raufoss presset på i starten av andre omgang, men innbytter Basem Issa skaffet Buvik straffe med et kvarter igjen på klokka. Riaunet var sikker fra 11-meteren. Raufoss presset for utligning, men i stedet var det Buvik som kunne kontre inn 5-3, nok en gang ved Framnes som noterte seg for tre scoringer. Raufoss 2 reduserte helt på tampen, men Buvik stakk likevel av med seieren

Seieren gjør at Buvik går forbi KIL/Hemne på tabellen og ligger nå på en 6. plass.