KIL/Hemne tok en historisk borteseier i 1. divisjon da de slo Åsane 2-0 søndag ettermiddag. Etter en lite innholdsrik første omgang tok gjestene fra Hemne grepet fra start i andre omgang og fikk straffe etter bare ett minutt. Solfrid Hofseth satte straffen i mål.

SLIK VAR: Åsane-KIL/Hemne 0-2

Etter scoringen tok Åsane over kampen og KIL/Hemne kjempet heroisk defensivt. Helt på tampen sørget Maren Snekvik for at alle poengene ble med hjem til Hemne da hun satte et indirekte frispark i mål helt på tampen.

Dermed tok KIL/Hemne-damene sin alle første seier på bortebane i 1. divisjon. Laget har nå ni poeng på de syv første kampene.

Like etter KIL/Hemne-kampen startet kampen mellom tabelljumbo Orkla og serieleder Stjørdals-Blink i 3. divisjon for herrer. Det var imidlertid lite som tydet på at det var topp mot bunn i starten. Erik Helgetun sendte Orkla i føringen etter fire minutter. Gjestene presset Orkla voldsomt en periode i første omgang, men Christian Sommerschild økte likevel til 2-0 etter en halvtime.

SLIK VAR: Orkla - Stjørdals-Blink 2-4

Blink fikk imidlertid redusering før pause og fikk da også blod på tann. I andre omgang brukte gjestene ti minutter på å utligne. Ti minutter før full tid tok Blink ledelsen og like etterpå økte gjestene til 4-2. Det ble også sluttresultatet.

Orkla tapte dermed sin syvende strake kamp i 3. divisjon.