Stein Nilsen fra Skaun er én av 50 personer fra Sør-Trøndelag som er invitert til hagefest på Slottet torsdag ettermiddag, skriver Eggkleiva mannskor på sine nettsider.

- Stein skal møte i pent antrekk klokka 14.  Det meldes 19 grader, lettskyet og oppholdsvær i Oslo i morgen, så kanskje Kongen fyrer på grillen? Ta en konge-selfi og send oss Stein!, skriver koret.

Det har ikke lyktes ST å komme i kontakt med Nilsen onsdag kveld.

Da kongeparet gjennomførte sin jubileumsreise langs kysten i sommer, ble det arrangert hagefester i alle byene de besøkte. I morgen står de som vertskap i "egen hage", Slottsparken. 1500 gjester er ventet til den delen av Slottsparken som kalles Dronningparken. Rundt 24 000 kanapeer forberedes på Slottets kjøkken.

50 gjester fra hvert av landets fylker samt Svalbard er invitert. Representanter det offentlige Norge og for organisasjoner De kongelige er beskyttere for, er også på gjestelisten, skriver Slottet på sine nettsider.

Både Kongen og Dronningen skal tale, og flere kjente navn skal underholde med musikk og andre innslag. Arrangementet varer fra 14.00 til 16.00, og gjestene vil ankomme fra klokken 13.00. NRK sender direkte fra Dronningparken fra klokken 13.00 og utover.