Er du glad i å synge og har lyst til å delta på et skikkelig operaprosjekt, så byr anledningen seg nå. 20. mai 2017 er det festkonsert i Olavshallen.

Operaprosjektet er inspirert av Norges Korforbund sin store opera-konsert, Opera Hele Landet, i Oslo der et stort prosjektkor sang korperler fra operalitteraturen sammen med Kringkastingsorkesteret og profesjonelle solister. Konserten ble en stor suksess og til inspirasjon for sangermiljøet andre steder i landet.

Tre øvingshelger

Korforbundet i Midt-Norge i samarbeid med Trondheim symfoniorkester og dirigent Steffen Kammler leder operaprosjektet i Midt-Norge som altså ender opp med en konsert i Olavshallen 20. mai i 2017.

Det legges opp til tre øvingshelger der den første helga kan velges mellom 14. – 15. januar 2017 på Inderøya eller 4. – 5. februar i Kristiansund. 11. – 12. mars er det øvingshelg i Trondheim, mens siste øvingshelga er på Orkanger 29. – 30. april med koret Cantilena som teknisk arrangør.

Påmeldingsfrist

For å delta på korprosjektet behøver du ikke være medlem av kor. Ikke-medlemmer av Norges Korforbund betaler riktignok en litt høyere inngangsbillett.

Frist for påmelding er 1. juni, men ifølge korforbundet er denne fristen noe utvidet. Så for sangglade gjelder det å sikre seg et sangminne for livet.