Torsdag

I «Gubben og Katten – Tidenes gladeste jul» har gubben Pettersen lovet katten Findus at det skal bli den beste julen noensinne, men de har ikke hellet med seg. Findus er redd for at det ikke vil bli noen julefeiring i det hele tatt, og prøver å arrangere alt på egenhand.

«Allierte», eller «Allied» som den egentlig heter, er en romantisk dramathriller med Brad Pitt og Marion Cotillard. Handlingen utspiller seg i 1942, hvor en spion forelsker seg i en fransk agent under et farlig oppdrag i Casablanca. Men etter at de er gift, får han vite at hun kanskje ikke er den hun har utgitt seg for å være.

Søndag

«Syng», eller «Sing» som den egentlig heter, er en ny animasjonsfilm for hele familien fra studioet bak «Minions» og «Grusomme meg». Den handler om Koalabjørnen Buster, som forsøker å redde teateret sitt ved å arrangere tidenes største sangkonkurranse. Denne sjarmbomben av en film er fullpakket med 85 hitlåter og en rekke morsomme karakterer.

«The Accountant» handler om Christian Wolff (Ben Affleck), som er et mattegeni med mer følelser for tall enn for mennesker. Bak fasaden som ansatt av et lite selskap, jobber han som frilans-regnskapsfører for noen av verdens farligste kriminelle miljøer. Men når finanstilsynet er nær ved å avsløre ham, tar Christian en lovlig klient: Et robotikkfirma hvor en regnskapsassistent (Anna Kandrick) har oppdaget underslag i millionklassen, og mens Christian går regnskapet i sømmene og nærmer seg sannheten, kommer stadig flere lik til overflaten.