Torsdag

«Lærer Frosk» handler om Lisa på 8 år, som er svært selvstendig. Blant annet passer hun på at moren sin, som er en stresset veterinær, får i seg frokost og rekker jobben. På skolen liker Lisa læreren sin, som heter Frans, men Frans bærer på en stor hemmelighet … På grunn av en genetisk feil blir Frans forvandlet til en frosk, både når han vil, og ikke. Og det skaper jo litt problemer, både for ham og for omgivelsene. Spesielt blir det vanskelig når skolen får en ny rektor som vil at skolen skal bli landets beste, og da passer ikke en froskelærer inn.

«Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge», eller «Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales» som den egentlig heter, er den femte filmen i «Pirates of the Caribbean»-serien. Ikke verst når man tenker på at den første filmen var basert på en fornøyelsesparkattraksjon. Filmen starter med en gruppe avdøde sjømenn, ledet av den fryktelige Kaptein Salazar (Javier Bardem), som klarer å rømme fra Devil's Triangle, og som er fast bestemte på å drepe hver eneste pirat på havet, spesielt Jack Sparrow (Johnny Depp). Poseidons legendariske trident er Jacks eneste håp, men for å finne den, må han først smi en skjør allianse med astronomen Carina Smyth (Kaya Scodelario) og den unge sjømannen Henry (Brenton Thwaites). Ved roret på «The Dying Gull», Jacks ynkelige, lille, slitte skip, prøver Jack ikke bare å snu sin uheldige situasjon, men også å redde livet sitt fra grepet til en av de mest formidable og ondskapsfulle fiendene han har møtt.

Søndag

«Milo – Månens vokter» («Mune – Le Gardien de la lune» på originalspråket) handler om den rampete faunen Milo, som er valgt som vokter av månen i en magisk verden. På sin første dag i jobben, klarer han å miste månen, og en underjordisk demon utnytter seg av Milos katastrofale start som vokter, og stjeler solen. Uten verken månen eller solen, er det heller ingen balanse, og sammen med Solar – solens vokter, og Glimt, reiser Milo ut på en spennende og utfordrende reise for å vinne tilbake det de har mistet.

«Baywatch» er en filmatisering av den klassiske TV-serien om badevakter i Los Angeles, som i sin tid gjorde Pamela Anderson, Yasmine Bleeth, og David Hasselhoff kjent for den vide verden. I nyinnspillingen er det Dwayne «The Rock» Johnson som skal fylle badebuksene til Hasselhoff som Mitch, badevaktkongen i California. Når den selvgode nykommeren Matt (Zac Efron) blir medlem av Mitchs team, er det duket for konflikt. Samtidig får de snusen i en smuglerring som opererer i strandområdet. Mitch og Matt må legge forskjellene sine til side og få med seg resten av teamet på en etterforskning. Klarer de å bli venner? Klarer de å stoppe smuglerne? Se filmen selv, og finn det ut.