Onsdag 15. november kommer astrofysiker Knut Jørgen Røed Ødegaard og science fiction-forfatter Anne Mette Sannes tilbake til Orkdal kulturhus med sitt andre astroshow, «Out of Space». Det er et multimedieshow med bilder, filmer, animasjoner, med mer. De skal presentere siste utforskning av Pluto og andre mystiske objekter ytterst i solsystemet, snakke om de mest interessante exo-planetene som hittil er funnet, sorte hull, gammaglimt, og mye annet.

Hvilke muligheter finnes for intelligent liv, og hvordan vil vi eventuelt kunne oppnå kontakt med fremmede sivilisasjoner? Hva vet vi om mørk materie og den enda mer merkelige mørke energien som omgir oss? Er universet vårt bare en del av et gigantisk multivers? Finnes ormehull, og hvilke muligheter kan de i så fall gi oss?

Dette er bare noen av spørsmålene du kan få svar på denne kvelden. Publikum får også høre om solsystemets og galaksens dramatiske fremtid, hvilke farer som kan true menneskeheten før dette, og hvilke muligheter vi har for å berge oss.

Alt i alt en spennende aften, og etter showet er det også mulig å holde i steiner fra verdensrommet.