Ifølge Klypas egen pressemelding så lader de kanonene ettertrykkelig der Kjellen får utfolde seg fritt i kampen mot det moderne liv. I showet «Med Prostata Mot Stjernene» møter vi Kjellen som dirigent, nyforelska og i sitt livs form.

Gjennom Kjellen sine øyne får vi en ny opplevelse av de opp- og nedturene livet har å by på. En skal heller ikke se bort fra at noen vil kjenne seg igjen fra sine egne liv på godt og vondt. I showet møter vi livssnylteren Palle sammen med et par nye ansikt i Klypa-universet.

Thomas Ryste som er bakmannen til Kjellen og Klypa, har med seg Ørjan Liavåg som regissør, musikkprodusent og sparringpartner på tekst. Liavåg som har lang erfaring i humor-bransjen, skal ha samarbeidet med en lang rekke humorartister.

- Å få jobbe med Klypa, er først og fremst veldig artig. Humoren treffer meg midt i sunnmørshjertet, sier Liavåg.

Klypahumoren blir beskrevet som folkelig og rett-på-sak, samt en sikker vinner i sosiale medier med 150 000 følgere på Facebook. Showene pleier å trekke fulle hus overalt hvor det spilles i landet. Og lørdag 3. februar kommer blir det altså latter i Orkdal kulturhus.