Dette er ei begivenhetsrik uke for fannremsbyggen Arne Åsmund Wormdal. I morgen kommer han med plata Fever Dreams, og fredag er det slippkonsert på stemningsfulle Antikvariatet på Bakklandet.

Måtte snu

Fever Dreams er Wormdals fjerde fullengder, og orkdalingen har opparbeidet seg en stadig voksende fanskare etter at han for mange år siden ble nachspielmat med låten Ståle Støggsterk.

Sist han holdt konsert på Antikvariatet, måtte mange snu i døra fordi det var fullt, og det er snart utsolgt til fredagens konsert også.

- Fever Dreams består av ti superkoselige kjærlighetssanger, men det groteske er fortsatt til stede, sier Wormdal som beskriver den nye plata som litt mer nedstrippa. På mange av låtene er det bare han selv og Ole Jonas Storli som bidrar.

Ospeallé

Det er ingen nyhet at Wormdal er glad i heimplassen Fannrem, og på plata avspeiler det seg på coveret - på begge sider.

På den ene sida er han avbildet med stabburet på heimgården i bakgrunnen, mens søyleospene ved gartneriet pryder baksida.

- Det er et kjent og kjært motiv for meg, og det var artig å kunne bruke alleen av søyleosper til å skrive navnet på låtene, sier Wormdal.

Fever Dreams slippes digitalt og på vinyl.

Låttitlene Foto: Arne Åsmund Wormdal