Selve partyet startet allerede i går i gymsalen på Grøtta skole, og lansjef Håkon Gisvoldløkk (20) kan fornøyd konstatere at de har over 50 påmeldte ungdommer.

- Det er artig å arrangere noe og se at det går bra, sier Gisvoldløkk, som har jobbet inn fridager fra jobben i Orkdal Installatør for å kunne få arrangementet av stabelen.

Med seg har han John-Håkon Eidem (17), som er elev ved data- og elektronikklinja ved Meldal videregående skole. Han sørger for at nettverket er oppe og går.

– Hvorfor jeg bruker høstferien på dette? Det ligger vel i min natur. Jeg har hatt interesse for data og nettverk siden jeg var liten. Dessuten er det veldig sosialt, sier Eidem.

De synes det er greit å la ungdom sitte foran datamaskinen i ferien.

– De sitter jo og spiller likevel, og da er det like greit at de kommer hit og sosialiserer mens de spiller. Det skaper vennskap, man blir kjent med nye folk. Det kommer jo folk hit fra hele distriktet, sier Gisvoldløkk.

Inne i den mørklagte gymsalen går det i spill som CS and OG, Leage of legends og Rocket legends. Fredag kveld byr dessuten LAN-gjengen på gratis arrangement for ungdommen, som erstatning for at det ikke blir klubbkveld i ungdomsklubben.

– Da kjører vi FIFA-turnering. Det blir artig, sier Gislevoldløkk.