Virket ikke navnet helt kjent? Ikke så rart kanskje. Flere husker kanskje Thomas Løvseth. Nå har buvikingen, kjent fra Idol 2014, valgt å ta artistnavnet Thomas Taylor.

Mange mente at buvikingen var den «nye» Kurt Nilsen, og han fikk mye oppmerksomhet i media og TV etter at publikum måtte stemme Thomas og en annen deltager inn i semifinalen etter at dommerne ikke klarte å bestemme seg.

Nå er det nye sjanser for den sympatiske trønderen, når semifinalistene fra Idol 2014 får delta i TV2s nye program «The Stream»

Ikke «harry» trønder

– Dette programmet er perfekt for meg. Her får jeg muligheten til å vise den sanne artisten i meg fra start til slutt. Målet med det hele er å få spille inn mer musikk i ypperste kvalitet. Medieoppmerksomheten er livsnødvendig for å slå igjennom som artist nå om dagen, sier Thomas Taylor.

Han satser mest på country og pop/rock-musikk.

– Det er innenfor disse sjangrene vokalen min kommer best til sin rett, sier Taylor, som legger til at han ønsker å vise at ikke alt som kommer fra Trøndelag må være Too Far Gone/Terje Tysland-«harry».

Det siste sier han med et smil.

Toppmusikere

Han har spilt inn musikkvideoen i Nidaros studio i Trondheim. Det er ikke hvem som helst han har fått med seg. Fra Sambandet stiller nemlig Skjalg Raaen, Steinar Krogstad og Morten Skaget opp. Låten “One way state of mind” er laget i Touchdown Studios i Trondheim og er produsert av Ronny Wikmark.

MUSIKKVIDEOEN FINNER DU HER

Thomas forteller at han har jobbet intensivt med låtskriving det siste året, og er glad for å komme på TV-skjermen igjen. Men han trenger også denne gangen all hjelp han kan få, og håper på å høste støtte fra de som liker musikken hans.

– Jeg håper folk vil ha med en jordnær trønder i konkurransen denne gangen også, og håper at mange vil besøke musikkvideoen på nett.