Det skjer på Falksenteret på Kyrksæterøra. Moteshowet har en stolt tradisjon, og trekker hver vår til seg et stort og entusiastisk publikum.

Torsdag kveld slippes modellene løs på catwalken, og det vil være stor variasjon i det publikum får se.

Svært populært

Hver vår arrangerer Falksenteret et flott moteshow, krydret med variert underholdning, og torsdag kveld slippes modellene løs på senterets catwalk.

Modellene skal vise fram klær, sko og utstyr fra butikkene på senteret. Det betyr at man får se både barn og voksne utfolde seg.

– Moteshowet hos oss er blitt et fast innslag hvert år på våren, og er alltid like populært. Dette er noe mange av våre kunder spør etter, forteller Anette Rosøy ved Falksenteret.

Musikk og mote

Men det blir mer enn moteshow. Butikkene holder langåpent, og det loves en rekke gode tilbud.

Samlingsstedet på Falksenteret, Kafé koselig, holder også åpent til langt på kveld.

– Når selve moteshowet er ferdig, etter en times tid, kommer Hemne trekkspillklubb for å skape stemning i fellesarealet. Og får man lyst på en matbit og en kaffesup, kan man ta turen innom Kafé koselig og slå av en prat med kjentfolk mens man lytter til trekkspillmusikk i bakgrunnen, foreslår Rosøy.

I tillegg til Hemne trekkspillklubb kommer også Malin Bjørkaas Martinez for å synge, og hun har med seg Anders Sinnes på gitar.