Fredag kveld ble det holdt støttekonsert mot mobbing i Olavshallen. Det var Einar Dahl fra Vinjeøra som hadde tatt initiativ til å få med kjente artister på konserten mot mobbing, på bakgrunn av hans egne erfaringer med mobbing. Det resulterte i en rå, rørende og stemningsfylt kveld.

Konserten ble arrangert av et samarbeid mellom MC-ravnene og ungdomsorganisasjonen Mot.

Som konferansier for kvelden var Tore Johansen, kjent fra «The Julekalender», hyret inn. Johansen passet ypperlig i rollen til å få med seg publikum, som for øvrig var noe glissent i forhold til forventningene. To representanter fra Mot deltok også, og holdt en liten appell om hvor vondt det kan oppleves å bli mobbet, og viktigheten av å si ifra når man ser at det er noen som ikke blir behandlet bra.

Lite publikum hindret ikke aktørene på scenen i å lage show. Først ut var Becca, som leverte et forrykende rockeshow, men også en låt sammen med et jentekor som handler om nettopp det å føle seg utenfor. Videre fulgte namsosingen Kent Aune opp, og også han avsluttet med en mer personlig låt. Rockeren Børge Rømma sang om hjemstedet Fosen og om den store kjærligheten. Deretter var det hitterværingen Therese Ulvan som roet ned stemninga et par hakk med to nydelige selvskrevne låter. Jubelen var stor da neste namsosing, ingen ringere enn Chand Torsvik, entret scenen. Låta «Alle mot én» kunne vel ikke blitt framført i en bedre enn anledning, og litt lite publikum til tross – allsangfaktoren var høy da den velkjente «Diamanten» ble spilt.

Det ble heller ikke noe stor nedtur da Sie Gubba entret scenen – snarere tvert imot. Også vokalist Petter Øien snakket om viktigheten av å bry seg og å ta vare på hverandre, og bandet spilte deres splitter nye låt «Bra nok som du e» i den forbindelse. Også de fulgte opp med gamle «slagere», og spilte «Så kom du», «Sånn e livet» og «Fjellrypa».

Til slutt var det trondhjemmeren Petter Wavold som fikk spille sine låter, også han med både nytt og gammelt repertoar. «Æ længte hjæm» kunne ifølge Wavold selv alle som har hørt på radio i løpet av de siste tjue årene, og det hørtes slik ut på publikum da nesten alle i salen stemte i.

Showet ble avsluttet med at alle bidragsyterne og Einar Dahl selv kom opp på scenen og sang «Rosenborg e laget mitt» av full røst. Dahl høstet mye ros fra artistene for å stelle i stand en slik kveld med et så viktig budskap.