Orkdal storband inviterer til konsert i Orkdal kulturhus 3. mai med blant annet musikk av Frank Sinatra på programmet.

Storbandet lover ellers en konsert med variert storbandmusikk.

– Konserten er en kombinasjon av sangnummer med basis i tradisjonen fra Frank Sinatra og et variert utvalg rene storbandmelodier, sier John Atle Krogstad som spiller trombone i storbandet.

Ny leder

Orkdal storband stiller med ny dirigent etter at Gunnar Andreas Berg har sluttet som musikalsk leder. Ny musikalsk leder er Magnus Molund Indergård (29) som er bosatt i Trondheim. Han er trompetist og bassist og utdannet ved jazzlinja ved Tonheim folkehøyskole og musikk ved NTNU.

I tillegg til å være instruktør, er han aktiv musiker i flere band, blant annet S. Møller storband i Trondheim.

Ung og erfaren

Orkdal storband har alltid fokusert på gode vokalister. Denne kvelden har de med seg Harald Relling Nielsen (25) som for tida studerer sang ved jazzlinja ved NTNU. Nielsen har bakgrunn fra Kjellerbandet, har hatt flere opptredener med Lauritzen storband som er Trondheims eneste profesjonelle storband. Han har også samarbeidet med Sintefstorbandet gjennom mange år. Altså til tross for sin unge alder, har han lang erfaring som vokalist for flere storband i Trondheim.

Gir alt

På mange måter er det et nytt Orkdal storband vi får møte denne kvelden med en ny og ung musikalsk leder og en ny og ung vokalist. Men samtidig er de gode, gamle veteranene som har spilt storbandmusikk i en mannsalder, på plass.

– Vi er glade for å ha fått med oss flere unge musikere som sammen med veteranene vil gi alt i møte med publikum denne tirsdagskvelden i Orkdal kulturhus, sier John Atle Krogstad.