– Resultatet har blitt så bra, helt fantastisk. De ansatte og elevene er storfornøyde, sier rektor Astrid Eggen ved Buvik skole.

Torsdag den 29. september er det klart for offisiell åpning av «nye» Buvik skole med elever, skolens ansatte og inviterte gjester. Senere på dagen vil det være åpent for alle til å komme innom og ta en titt på skolen.

– Da kan foreldre, familie, naboer og interesserte komme innom dersom de ønsker, sier Eggen.

Elever og lærere ved fire av trinnene har allerede tatt i bruk de nye lokalene. Det skjedde den 5. september, flere uker tidligere enn det som opprinnelig var planlagt.

– Uteområdene er blitt oppgradert, og det har også blitt utført noen justeringer på gammelbygget, som skal brukes av 1.-3. trinn. Den flotteste endringen er at sløydsalen er totalrenovert, det trengtes, den har stått urørt siden 60-tallet, sier Eggen.

Eggen er svært fornøyd med det ferdige resultatet. Prosjektet med ombygging av skolen omtales av alle involverte parter som et enestående suksessprosjekt.

– Ved god planlegging og jevnlige møter med samarbeidspartnere, har vi klart å få en god fremdrift. På møter vi har hatt har vi gått gjennom status, eventuelle utfordringer og muligheter. Slik har vi sammen klart å spare både tid og kostnader, i henhold til hva politikerne har bestilt, forteller Eggen.