Orkanger kunne med seier ta et viktig steg mot avdelingsseieren i 5. divisjon, men Svorkmo ville det annerledes.

OIF fikk tildelt straffe like før pause da Eskil Sivertsen ble felt inne i Svorkmos 16-meter. Joachim Elshaug satte straffen i mål og Orkanger kunne gå til pause med ledelse.

Aakerholm-show

I andre omgang var det et tent Svorkmo-lag som kom på banen, og allerede etter fem minutter kom utlikningen ved Gøran Aakerholm. Halvveis i andre omgang satte Aakerholm inn sitt andre for dagen. Denne gangen på frispark. Men han var ikke ferdig, og to minutter senere var han nok en gang frempå og satte inn 3-1 etter en corner.

Kvarteret før slutt ble Orkanger redusert til ti mann da Joachim Elshaug ble sendt av banen med to gule kort og Svorkmo kunne til slutt hale i land nok en seier mot Orkanger. Det ble 2-1-seier i Idrettsparken på vårsesongen.

Oppdal viktig

OIF kan miste serieledelsen om Oppdal vinner sin hengekamp om to dager, mens Svorkmo befestet tredjeplassen på tabellen.