Overdreven melding om skadeverk

Meldal

Politiet mottok i helga melding om at det var begått skadeverk på Torfinn Bjørnaas' plass på Løkken. En forbipasserende hadde observert en guttegjeng på stedet, og de stakk av i en buss, ifølge melder. Noen nærmere redegjørelse for hva slags skadeverk som var begått, var ikke oppgitt.

Politiet hadde der og da ingen patrulje å sende ut, men ved nærmere undersøkelse besto skadeverket i at blomster som var plantet var revet opp og strødd rundt på plassen.

— Det var ei noe overdreven melding, og politiet vil ikke forfølge saken såfremt ikke eier av eiendommen inngir anmeldelse, sier fungerende lensmann Randi Fagerholt ved Orkdal og Agdenes lensmannskontor.

Mer å lese på Avisa Sør-Trøndelag:
comments powered by Disqus
Leses nå:

— Så god som ny

Mange hevder at asfaltarbeid på veiene er sommerens vakreste eventyr.

Blir dette en bryllupsfavoritt?

Paviljongen kan bli et populært sted for par som vil smis i hymens lenker.