Onsdag kveld ble det iversatt en leteaksjon etter en 23 år gammel mann fra Eritrea. Det er per fredag morgen ikke gjort funnn.

mannen er opprinnelig bosatt på Frøya, men bor på hybel på Kyrksæterøra fordi han går på videregående skole der. Og det var hybelverten i sentrum som sist så og snakket med mannen. Det var onsdag formiddag i 10-tida.

Les også: - Dette er litt som nåla i høystakken

- Vi fortsetter letinga i dag når det blir dagslys. Det er mannskap fra Sivilforsvaret, Røde Kors, Norske redningshunder og politiet, forteller Ole Johan Vassli ved Hemne og Snillfjord lensmannskontor.

Søket etter den savnede mannen har hovedsaklig pågått i sentrumsnære strøk, med utgangspunkt i hans bopel. Politiet har bedt naboer og beboere i området om å sjekke hager, redskapsbuer og andre rom hvor en person kan være gjemt. Også dykkere har vært på stedet og saumfart elva, uten hell.

- Er det aktuelt å utvide søket i dag?

- Ja, det kan det være. Det er meldt om observasjoner av mannen på andre steder. Men etter at vi har sjekket dette, har det nok vist seg å være feil, sier Vassli.

Les også: - Savnet elev preger skolen

- Har dere mottatt mange tips fra publikum?

- Ja, det har vi. De er fulgt opp. Og vi fortsetter både etterforskninga og etterretninga i saken, sier han.

Torsdag kveld var det snakk om å få bistand av helikopter i søket. Dette er imidlertid ifølge Vassli ikke bekreftet ennå.

- Vi får se hvordan det blir. Da må vi i hvert fall ha antakelser hvor det er lurt å søke, sier han.

- Frykter dere at noe kriminelt har skjedd?

- I utgangspunktet tror vi ikke det, sier Vassli.

Dette er mannen som er savnet. Han er 23 år, slank og 173 cm høy. Foto: Politiet