Kameratene fra Løkken våknet mandag morgen i 08.30-tida av at noen hadde tatt seg ulovlig inn i lagerlokalet deres i Knuseriet i en del av den nedlagte gruva på Løkken i Meldal. Varslinga fikk de via mobilalarm.

De kastet seg i bilen og påtraff en mann i 30-åra utenfor bygget, som utga seg for å drive med snekkerarbeid i området. Mannen hadde tatt seg inn i lokalet deres ved å bryte opp et gitter på baksida av bygget.

Selbæk har et balltre i hånda, som han «høflig viser mannen. Samtidig ber de ham om å sette seg i sin egen kassebil mens de venter på politiet. Inntrengeren blir tydeligvis så urolig at han også selv ringer politiet.

Etter et kort politiavhør på stedet, ble mannen fraktet til lensmannskontoret i Orkdal for et avhør.

– Han nekter for alt i avhøret, både for innbrudd og tyveri. Han ble løslatt etterpå, men etterforskninga fortsetter, sier Randi Fagerholt ved Orkdal og Agdenes lensmannskontor.

I kassebilen til mannen, som han hadde kjørt helt inntil lagerlokalet på Løkken, fant politiet blant annet lysarmaturer, halogenpærer, store utelamper og et sikringsskap for byggeplasser.

– Ingenting av dette stammer fra innbruddet på Løkken. Vi har tatt beslag i det vi mener er tjuvgods. Nå gjenstår det å knytte varene opp mot steder de kommer fra, forklarer Fagerholt.

I dette lagerlokalet tok inntrengeren seg inn.
Her blir inntrengeren tatt med til lensmannskontoret.