Lørdag og søndag er det klart for høstmesse i UIL Glimts klubbhus i Råbygda. Det er aller første gang ei slik messe blir arrangert, og initiativtakerne er Anita Harrang, Tove Mjønesuane og

Jorunn Bjørklund.

– Vi har vært på en del torgdager, både på Orkanger og Fannrem og stilt ut varer. Men det er artig å ha ei rein «heimelagamesse». Ideen kom opp da vi var på torgdag på Fannrem. Kanskje vi skulle arrangere ei høstmesse? Og dermed var det gjort, sier Anita Harrang.

17 utstillere

De har fått hele 17 utstillere, de fleste lokale. Alle de har spurt har sagt ja, og de har til og med måttet si nei til noen fordi de er fullbooka.

Det blir et stort spekter av varer på messa, som holder åpent både lørdag 25. og søndag 26. oktober. Harrang karakteriserer en del av det som «julevarer», så her kan en være tidlig ute.

– Strikking, hekling, trevarer, dreidde ting, maleri, bakervarer, heimesydde klær, dekokapper, lampeskjermer, pynta glass, malte trevarer, pynta lys og steinskilt og smykker, er noe av det den aller første høstmessa i Råbygda kan tilby.