HEMNE: Lars Ole Hageskal tar over som daglig leder ved Lian Trevarefabrikk fra 1. januar 2015.

Kombinerer flere jobber

Tor Gustav Wikan, som har vært daglig leder siden 2006, ønsker i tida framover å bruke mer at sin tid til å arbeide med tekniske saker ved Lian. Han har i den sammenheng bedt om avløsning i rollen som daglig leder, skriver bedriften i en pressemelding.

Styret har akseptert at Wikan går over i en annen jobb, og har forespurt salgs- og markedssjef Lars Ole Hageskal om å kombinere sin nåværende jobb med jobben som daglig leder. Hageskal takket ja til tilbudet.

Fortsatt solid i Hemne

«Lars Ole har vært ansatt ved Lian siden 2003, og er i så måte godt kjent med alle sider av virksomheten. Tor Gustav vil som teknisk ansvarlig ved Lian ha sine hovedoppgaver innenfor produkt (utvikling, vedlikehold, testing, etc), dokumentasjon (produkt, prosess og bedrift), ettermarked/salgsstøtte, samt innenfor produksjonsprosesser og logistikk», går det fram av pressemeldingen.

Lian Trevarefabrikk – inne i sitt 101. år – har danske Dovisa som hovedaksjonær i ryggen, og av pressemeldingen går det fram at de fortsatt skal være en offensiv aktør i sitt marked, og videre at bedriften også i framtida skal være en solid, fremadrettet og stabil arbeidsplass på Kyrksæterøra.

Blant de største

Lian selger, produserer og leverer vinduer og vindusdører til prosjektmarkedet i Norge, det vil si vinduer til nybygg og renovering innenfor segmenter som sykehus, skoler, leilighetsprosjekt, næringslokaler, omsorgsbygg, borettslag, og så videre. All produksjon foregår på Kyrksæterøra. Bedriften har i dag 70 ansatte, og i fjor en årsomsetning på ca 115 mill. kroner. Lian Trevarefabrikk er en av de største innenfor sitt segment i Norge.